Corpuri iluminat Interior si Exterior

Corpuri iluminat Inteligente

Pentru SmartHome si pentru sediile de birouri Smart

O casa cu un astfel de sistem instalat este capabila sa sune la politie sau la pompieri, cu multa ingeniozitate si cu o larga varietate a platii, fata de sistemele cu alarma normala. In mod frecvent sistemele domotice trebuie sa colecteze date de la diversi senzori si sa faca diferite lucruri cum ar fi: ajustarea luminii si selectarea melodiilor preferate de fiecare membru al casei, atunci cand ei intra sau pleaca din camera personala. Acest sistem presupune ca fiecare membru sa poarte asupra lui un tag RFID, pe cata vreme cele mai sofisticate detecteaza miscarea, functiile vitale si multe alte caracteristici individuale.

Casa inteligenta domotica

Iluminat pentru case inteligente

Cateva sarcini indeplinite de domotica:

  • Controleaza draperiile, ferestrele dintr-o locatie, toata ziua, fara interactiunea omului.
  • Deschide sau blocheaza si deblocheaza poarta si intrarea in garaj, cu un control separat sau global.
  • Controleaza clima din interiorul caselor. Prin apasarea unui buton se poate seta incalzirea pe timp de noapte; lumina cand nu esti intr-o incapere; sa inchida poarta dupa plecare.
  • Controleaza sunetul si home cinema din orice camera, utilizand butoane, tablouri sau telecomenzi.
  • Asigura lumina potrivita la locul potrivit; sistemele domotice pot asigura si memora intensitatea luminoasa in functie de preferintele persoanelor.
  • Pot pregati inteligent – gradinile prin pornirea stropitoarelor atunci cand solul este prea uscat; – si alte lucrari cum ar fi cele canal; peluzele sunt udate doar atunci cand este nevoie iar persoanele pot starbate peluzele fara frica ca pot fi udate.
  • Pot aprinde lumina doar atunci cand o persoana este prin preajma(uneori cu rol de alarma).

Iluminat modern

Sisteme inteligente de iluminat

Cel mai mare potential al acestor sisteme este faptul ca pot suporta aplicatii ale programelor de calculator ce pot presta ceea ce este numit cale „inteligenta”.Acestea implica programe logice ce pot memora diferite variabile cum ar fi temperatura, timpul etc.

Exemplu: DESCHIDE lumina in bucatarie daca intensitatea luminoasa este prea mica atunci o persoana este prezenta SAU INCHIDE lumina din bucatarie daca este aprinsa atunci cand persoana paraseste incaperea.

Pe viitor va fi aplicat ceea ce se numește Inteligență artificiala. Sistemele vor fi capabile sa „pregateasca” un cadru adecvat atunci cand o persoana este in casa. Exemplu: Daca o persoana este prea suparata atunci sistemul va crede ca putina muzica o va inveselii.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Un plus de stil si finete incaperii prin designul inedit al corpurilor de iluminat DecoLighting.

Corpurile de iluminat reprezinta accesoriile care produc luminozitatea intr-o incapere. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor intrinseca, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au.

Puteti alege optiunea care sa corespunda cerintelor voastre specifice de iluminare

DecoLighting prezinta gama de produse pentru aplicatii de iluminat exterior care utilizeaza surse de lumina LED si clasice. Nu numai ca aceste produse ofera toate avantajele tehnologiei LED, dar va permit sa va bucurati de stilul si caracteristicile arhitecturale unice. Indiferent daca aplicatia voastra este iluminat simplu de arbori sau iluminat sofisticat de fatada, iluminat pe drum privat sau iluminat subacvatic, monumente sau cladiri, sunteti sigur ca veti gasi produsul potrivit in acest domeniu. Produsele de iluminat exterior de la DECOLIGHTING sunt proiectate cu o flexibilitate maxima in unghiurile, culorile si intensitatea fasciculului, astfel incat sa puteti alege optiunea care sa corespunda cerintelor voastre specifice de iluminare. LED-urile sunt o alternativa excelenta pentru halogenurile conventionale, fluorescente, halogenuri metalice si lampile de sodiu de inalta presiune.

Compare items
  • Total (0)
Compare